Flera tips om penisförstoring

Vad fungerar för en naturlig penisförstoring: Viktminskning

Det finns en säker och effektiv metod för att få en större penis: viktminskning. ”Många män som tror att de har en liten penis är överviktiga”, säger Magdalena Sörensson,  doktor i Urologi, på Sahlgrenska Universitetssjukhus och författare till ”Kvinnor rätt att bli sexuellt omhändertagna”. Att förlora vikt kommer att avslöja mer av penisen som tidigare varit är begravd under bukfetma. Det ökar inte din storlek faktiskt, men det ser så ut. Det är ett av de bästa sätten att få till en naturlig penisförstoring pris utan att egentligen göra något.
naturlig penisförstoring

Erektil dysfunktion och dess orsaker

För killar som hellre skulle vilja få ett kirurgiskt ingrepp än att istället äta mindre, kan fettsugning av fettkudden runt penis fungera. Effekterna inte permanenta. Om du inte ändrar dina matvanor, kommer din penis åter att sjunka in i din mage, som en brygga vid högvatten. Det tåls dock att tänka på då du kommer att se mycket större ut och ändå få till en penisförstoring som heter duga.

Penisförstoring: piller, krämer och apparater

Vad är det där? Här är en översyn av några ofrivilliga alternativ för att öka penisstorleken.

Vakuumpumpen.

Det är en cylinder som suger ut luften runt snoppen. Du håller fast din penis och det resulterande vakuumet drar extra blod in i det, vilket gör din penis mer upprätt och lite större. Du klämmer sedan av penis med en tät ring – som en turné – för att hålla blodet från att läcka tillbaka i kroppen. Vad är nackdelarna? Effekten varar bara så länge du har ringen på. Användning av det i mer än 20 till 30 minuter kan orsaka vävnadsskador. Detta används ibland som en behandling för erektil dysfunktion, men har inte visat sig faktiskt öka penisens storlek.

Sträcker penisen med vikter

Vikter eller stretchövningar kommer inte att massera upp eller träna din penis – det är inte en muskel. Hängande vikter kan sträcka en slak penis lite grann och få en liten effekt, säger Olofsson. Grejen är att det kräver en helt sjuk grad av engagemang. ”Det kan hända att du måste ha en tyngd på din penis i upp till åtta timmar om dagen i sex månader”, säger Olofsson. I slutet av det kan du ha turen att vinna ungefär en halv tum. Riskerna inkluderar bland annat att riva av vävnaden, brott i blodkärlen och andra problem.

Piller, kosttillskott, salvor och krämer.

De fungerar inte. Ingen av dem. ”Jag tycker att det är säkert att säga att alla saker är fullständigt nonsens”, säger Bergman.

Penisförstoringsoperation

Vad sägs om kirurgi? Det finns två grundläggande penisförstoringsoperationer.

Förlängning av penis. Det vanligaste förfarandet är att skära det ligament som förbinder penis med bäckenbenet. Detta tillåter lite mer av axeln – i genomsnitt mindre än en tum – att synas utanför kroppen. Det förstärker inte penisen så mycket som att avslöja mer av vad som vanligtvis är gömt. För att förhindra att ledbandet sätts fast, skulle en kille behöva vikter eller sträckningsanordningar dagligen i ungefär sex månader.

Förlängning av penis. För män som tycker att deras penis är för tunn, kan mer kontroversiella procedurer förstärka det med hjälp av implanterade fett-, silikon- eller vävnadstransplantat.
Den svenska-danska urologiska föreningen konstaterar att dessa förfaranden inte har visat sig vara säkra eller tillräckligt effektiva för att öka tjockleken eller längden på penis hos en vuxen.

En nyare – och eventuellt lägre risk – procedur kan fungera för vissa män. I vissa fall fästs pungen högt upp på penisaxeln. Delvis bortkoppling av pungen kan avslöja mer av axeln, vilket gör penisen kan komma att se längre ut. Operationen tar 20 minuter och kan göras på poliklinisk basis, säger Olofsson.

Penisutvidgning och kirurgiska risker

Innan du tar ut ett penisförbättringslån och knäpper upp dina byxor, överväg riskerna med att förlänga eller penisförstoringsoperation.

Det finns inga väl studerade tillvägagångssätt. Ingen större medicinsk organisation godkänner dessa operationer. Några killar väljer att resa till andra länder för behandlingar som inte är godkända i Sverige. Om den tanken har korsat dig, bromsa ner – det är dags att ha ett samtal med din doktor om de risker du skulle ta utifall att du skulle åka.

Biverkningarna av förlängningsoperationer är många och inkluderar infektioner, nervskador, minskad känslighet och svårigheter att få erektion. Kanske mest störande, ärrbildning kan lämna dig med en penis som är kortare än vad du började med. Förlängning av penis är ännu mer kontroversiell. Biverkningar kan vara en ful – en klumpig, ojämn och knotig penis.

De få studier som har gjorts är inte uppmuntrande. Den europeiska urologiska studien tittade på 42 män som hade rutiner för att förlänga sina penis genom att skära det suspensiva ligamentet och fann att endast 35% var nöjda med resultaten. Hälften valde att fortsätt för att få fler operationer.

Penisförstoring

Önskar du var lite större är vanligt. Om det blir en fixering, sluta och tänk innan du gör något dumt. Att prata med en läkare eller en terapeut kan hjälpa till. Forskning har visat att när en läkare ärligt berättar en kille att hans penis är medelstor, kommer han sannolikt att sluta söka efter operation. Du måste också vara vaken mot falska påståenden om mirakel penisförstoring.

Sharing is caring!

shares