Hitta rätt efter lång tid

Jag kan knappt tro det är sant! Efter lång tid som ensamstående mamma, är jag inte det längre. Hur? Klicka för hemsidan som jag länkar till, får du vara med på min resa. Allt började när jag efter fem års äktenskap plötsligt vaknade en morgon till vetskapen att jag inte älskade min dåvarande man längre. Jag levde med honom, våra två små barn och vår svarta katt, och insåg att jag trots allt spring hemma, kände mig oerhört ensam. Min man var aldrig där, aldrig hemma, aldrig hos mig. Jag hade påtalat för honom i ett års tid, eller mer, om hur ensam jag kände mig, ändå skedde ingen förbättring. Snarare tvärtom. Vi hade vuxit isär, slutat älska varandra och jag stod plötsligt ensam med två små pojkar och vår svarta katt som nu tydligen bara var min svarta katt. Första tiden som ensam innebar inte mycket annat än att försöka hitta sin plats i världen. Vem var jag nu som skild? Vem var jag som ensamstående mamma? Vem var jag som ägare till en tonfiskälskande svart katt? Men efter ett halvår ungefär, började jag längta efter ett större sammanhang. Jag ville ha en man i mitt liv igen. Denna gång ville jag göra rätt. Att dejta på krogen eller att försöka träffa någon på jobbet är ganska lönlöst idag. Jag började med nätdejting direkt. Men efter ett tag märkte jag att jag blev mindre intressant, ja ointressant rentav, så snart jag nämnde mina två söner. Inte ens min svarta katt var en lika stor kvarnsten runt halsen. Goa och, vad jag trodde, kloka män slutade höra av sig när jag berättade att jag förutom snygg läkare, också var mamma.
Kärlek över havet
Men så insåg jag att jag inte kunde vara den enda ensamstående föräldern som saknade en livspartner. Jag började leta på rätt ställe, på singelföräldrar, och där fann jag honom. Mannen jag blev förälskad i och som lärde känna mig som den jag är idag, och som därför älskar den jag är idag. Det är han och jag och våra barn. Vi är en stor familj varannan vecka, och varannan vecka är det bara han och jag. Och jag älskar honom så mycket.

Sharing is caring!