Hans Hallberg Göteborgs Perukmakeri

Debatten fortsätter om vilket som är bäst, människohår peruker eller syntetiska peruker . I slutändan , de flesta människor har möjlighet att komma till samma allmänna konsensus : för en naturlig look , inget slår mänskligt hår. Pris då är syntetiska peruker bäst . Här är några fler fördelar och nackdelar med människohår peruker och syntetiska peruker .

livslängd – Mänskliga peruker håller längre än syntetiska , vid rätt vård.
Styling – Du kan använda varm styling verktyg , som locktänger och torkar blåsa, på människohår peruker, men inte på syntetiska!
Värme – Likaså om du har en mänskligt peruk, då behöver du inte oroa dig för att stå nära en värmekälla, öppna ugnar och grillar och eldstäder.
färgning- Du kan stil och färga äkta hår peruk men du väljer . Naturligtvis är det inte rekommenderat att du färgar din peruk flera gånger , eftersom detta skulle kunna skada den.
   Naturliga färger – Därför att du kan hela tiden ändra stilen på ett mänskligt hårstrå peruk , gör det till ett mycket bättre alternativ för alla som planerar att bära peruk varje dag – det är mycket mer naturligt att ha en annan stil varje gång på ett tag.
– Mänskliga peruker känner sig mycket mer naturligt när du kör fingrarna genom dem – trots allt , de är gjorda av naturliga hår !
Andningsförmåga – Att bära en syntetisk peruk kan göra din hårbotten svettas på grund av bristen på andningsförmåga . Människohår peruker andas mycket bättre.
 Hålla sin stil – En fördel med ett syntetiskt hår peruk är att det kommer att hålla sin stil , efter att ha tvättat . Du måste styla din egen människohår peruk efter att den har rengjorts .
   

 Pris – En annan stor fördel med syntetiska peruker över människohår peruker , som tidigare nämnts , är det låga priset.
Det finns , naturligtvis , billiga människohår peruker . Men det är viktigt att notera att de flesta av dessa peruker är troligen gjorda av hår som har behandlats. De bästa människohår peruker, liksom de flesta produkter , är de dyraste.

Varför måste många av människohår peruker genomgår sådan behandling ?Tja , de flesta av håret används för att göra peruker kommer från asiatiska länder som Kina . Därför är de flesta av håret donerat är svart och rak. Naturligtvis vill inte alla en peruk gjord av rakt , svart hår . Vissa människor vill ha blonda peruker eller vågigt hår peruker . För att få dessa ser ut , måste håret behandlas – det måste blekas och kemiskt behandlat . Denna behandling skadar håret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *